När såsen är klar, varva den med lasagneplattor och kesoröra i en smord, ugnsfast form. Fräs lök, vitlök och chili i oljan så den blir mjuk och genomskinlig (använder du chiliflingor så fräser du dem tillsammans med löken)
I fredags kom jag plötsligt att tänka på rosenbröd. Numera är jag så fast förankrad, ja, närapå slentrianmässigt låst i mina standardbröd under veckorna
Grilla är heller inte kul att göra när det regnar så det fick bli en krämig lasagne, Millian var här och han plockade ut all pasta… men det var helt ok
har vi just njutit av, Biff à la Rydberg, en riktig smaksensationenligt oss. Skala och hacka löken, stek den i rapsolja och smör men låt den inte ta färg, den ska bara bli mjuk
Jenny jobbade som hushållslärare på en skola för flickor på Östermalm i Stockholm, där även prinsessorna Margaretha, Märta och Astrid, döttrar till prins Carl och prinsessan Ingeborg av Danmark gick
Traditionsenligt skulle smörgåsen först ätas från det håll där sillen. Själv hoppar jag gärna över sillen och dekorerar istället ett par kantskurna formbröd med t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.