Putsa,ärna oxfilén och bryn dem i smör. Tärna paprikorna, hacka lök och vitlök, skär chilin i ringar. Fräs allt i en stor gryta tillsammans det brynta köttet och tomatpurén
Börja med att sätta ugnen på 180º. Smörj en 20 cm fyrkantig låg kakform och lägg bakplåtspapper i den. Vispa cream cheese, vaniljextrakt och 5 tsk extrafint strösocker slätt och ställ sedan smeten åt sidan (bäst i kylskåp men tillåt den inte att bli hård)
Skär kycklingen i kuber eller strimlor. Stek de tills de är genomstekta och fått en fin färg. Medans kycklingen steks, blanda milda fraiche (cream fraiche) med sweet chilin, häll det i en kastrull
Här om helgen, vilket är svårt att definiera exakt när det kan ha varit, bläddrade vi i boken Lördagkväll av Håkan Larsson och gick all in när det gällde hans komposition
I höstas var Hela Sverige bakar mitt och F. s favoritprogram. Jag älskar bakning, F tycker om bakning och han gillar TV-program som är tävlingar, så det blev en bra kombo
I går hade jag en vän på kvällsmat som jag inte träffat på väldigt länge. Säkert 1,5 år. Tiden går snabbt och vi har försökt träffas några gånger men inte riktigt fått till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.