Lapilap Lap – magiska havreflarn från lappland
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 75 g Smör
  • 12 msk Ekologisk Vispgrädde
  • 12 msk Ljus sirap
  • 11 dl dl Ekologiska havregryn
  • 11 dl Ekologiskt Vetemjöl
  • 10,5 tsk Bakpulver
  • 11 dl Strösocker
  • 11 dl Choklad - smältSätt din ugnen på 225°C. Smält det ekologiska smöret i en liten kastrull. Rör i den härliga grädden och sirapen i kastrullen. Blanda ekologiska havregryn, ekologiskt vetemjöl, bakpulver och socker och rör ned i smörblandningen. Rör ihop till en fluffig Lapilap lap - deg/smet. Klicka ut smeten/degen på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 5 minuter - låt svalna och doppa i chokladen om så önskas. Lapilap lap - smaklig spis!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.