Frukostbröd med havre Ingredienser Portioner. 16 st 5 dl fiberberikade havregryn 2 dl grovt rågmjöl 1 dl rågkross 1 dl hela linfrön 2 tsk salt 7 dl vatten eller mjölk 2 msk olja 50 g färsk jäst 8 dl vetemjöl Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Morotsbröd i långpanna Mjukt morotsbröd med en knaprig ovansida och en sötma både från sirapen och morötterna. Tillsätt mjölken och rör tills jästen löst upp Sött & Blandat
Snabba baguetter - se & gör Smula ned jästen i en bunke och häll på lite fingervarmt vatten. Rör i olja, honung och salt. Tillsätt mjölet lite åt gången och häll på resten av vattnet www.koket.se
NATTA-BRÖD Arbeta ihop degen med lite mjöl i taget. Dessa limpor gräddas och får stå kvar i avstängd ugn under natten systrarnasdrömmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.