Dessa bollar är väldigt energirika, dock proppade med nyttigheter som kroppen älskar – lite beroende på ditt mål så rekommenderar jag att inte överkonsumera
Jag har inte bakat så mycket med vegetariska proteinpulver tidigare och det beror främst på att jag inte tycker att de smakar lika gott som vassle och kasein
Skär med en vass kniv några djupa skåror i varje bröd. Ett litet smaktips är att man kan tillsätta oliver eller soltorkade tomater i degen innan man gräddar brödet men oliverna och tomaterna måste vara fria från vätska innan de hamnar i degen, så låt dem torka en stund på papper eller en duk
Det smakar precis som kaksmet och det är jättegott att doppa äppelklyftor i eller om man, som jag, är glupsk så kan man äta det direkt ur skålen med en sked
I dessa har jag proteinpulvermedsmak av jorddgubb och frystorkade jordgubbar. Jag har sedan jag köpte vitafiberpulver gjord mina egna proteinbarer och det är roligt att testa olika smaksättningar
Det här brödet är inget nytt alls, eller det var första gången jag gjorde det men Stina Patetsos har gjort det massvis med gånger och jag har länge tänkt testa det
När man gör de här brödet är det viktigt att man följer receptet och inte slarvar med jäsningen, eftersom det är den som gör brödet luftigt och ger brödets goda smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.