Tina Fallgren. Jag bakade de här bröden till julafton och de blev uppskattade. De kräver få ingredienser men mycket tid för jäsning, men har du tiden så är det definitivt värt det
Smula ner jästen i en bunke. Häll lite av yoghurten över jästen och rör tills den löst sej. Tillsätt resten av yoghurten, olivoljan, salt, och nästan allt mjöl
Nu har det hänt och jag erkänner villigt – jag är fullkomligt brödbaksberoende igen. Denna vecka har jag stått med fingrarnai en bröddeg samtliga dagar
Smula ned jästen i en bunke. Häll i kallvatten och rör tills jästen löst upp sig. Häll ned grovhackade oliver, olja,brödsirap och salt och rör om ordentligt
Igår rostade jag lantbröd med avokadoröra och kokt ägg på och idag blev det lantbröd med ost, skinka och paprika och så en kesoröra med mosad banan, russin och solroskärnor
Jag var sugen på att baka lite bröd så jag rörde ihop det här lantbrödet. Receptet är från 'Hemmets kokbok', en kokbok som jag faktisktinte längre har kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.