Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. Dessutom helt mjölkfri, utesluter du pensling med ägg blir det ett veganskt bröd
Smöra o bröa en springform. Smält smöret o ställ åt sidan. Vispa socker o ägg vitt o luftigt. Rör ihop mjöl,bakpulver o vaniljsocker o sikna ner iäggblandningen
Tips. Det räcker att värma på kastrullen tills ungefär hälften av smöret smält. Sedan smälter resten av redan befintlig värme och så slipper smöret blionödigt varmt
Jag hade skrivit ett helt annat inläggtillsidag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Detta recept ger de imitt tycke allra godaste och saftigastevaniljbullarna. Tricket är att använda rikligt med fyllning, alltid använda äkta smör, bearbeta degen ordentligt och inte använda för mycket mjöl – degen ska fortfarande vara något kladdiginnanjäsning
Här kommer ett recept på riktigtsaftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Jag håller verkligen tummarna för att några av er kommer att göra det för det här tycker jag är ett "måste testa recept"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.