Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld medparmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Skär en ficka längs med filéerna och vik isär. Servera med eller utan kolhydrater. Att fylla och linda in kycklingfiléer i skinka är ju knappast något nytt, men det tål att varieras och upprepas - i det OÄNDLIGA som man så ofta säger
Åh, vad underbart skönt det är med fredag och att ha en ledig helg framför sig. För er som vill laga till något smarrigt i helgen kan jag rekommendera denna rätt som jag lagade tillsammans med mina fantastiska syster-söner som båda två arbetar som kock
Plocka sedan upp sparrisenoch lägg åt sidan. Smält sedan smöret i en traktörpanna och stek potatisen på medelvärme tills den får en trevlig stekyta, ställ sedan åt sidan och återgå till lammytterfilé
250 g Färsk sparris Cirka 10 stycken. 250 g Färsk sparris Cirka 10 stycken. 1 10 st Skivor parmaskinka Eller annan lufttorkad skinka, alternativt bacon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.