Lammytterfilé med getostgratäng
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 2 st lammytterfilé , ca 450 g 1 msk franska örter , torkade 1 st salt 1 odefinierad vitlök(ar) , ev 1 msk rapsolja 1 st svartpeppar Gratäng 2 dl standardmjölk 2 dl grädde , valfri fetthalt 3 st bakpotatis(ar) 250 gram chèvreost Rosmarinsky 1 odefinierad svartpeppar 4 dl rött vin 1 msk fond , konc ox- 1 tsk råsocker 1 msk rosmarin , torkad 2 tsk vetemjöl 3 msk smör , mjukt 1 odefinierad salt Till servering 300 gram haricots verts , lättkokta Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.