och så här blev det, confit de canard medpommesAnna. Det här serverade jag medpommesAnna. Sen det sista som missas i receptet men som sas på brödkursen, innan servering lägger man anklåren med skinnsidan neråt och steker på i pannan i cirka fem minuter
Gjorde en rödvinssås genom att sjuda lite grönsaksbuljong med rödvin och en skvätt vatten. Smakade av med lite balsamvinäger och rörde ned ett par klickar rumsvarmt smör
Krydda med lite sal, peppar och salvia, fördela vitlöksosten på hälften av skivorna. PommesAnna. Dela fläskfilén i två stora delar och stek dem så de får färg
Skölj potatisen och låt rinna av väll på ett hushållspapper, Pensla en gjutjärnspannamed smör runt om, lägg potatisen i cirklar lite om låt, pensla med smöret, strö lite salt och peppar mellan varje lager
Gnid in hela lammstekenmed smörblandningen och även där benet har suttit så det blir inuti. Putsa lammsteken fri från hinnor och även fett om det är mycket fett på den
vaknade upp i morse med halsont, feber och allmänt hängig. Sötpotatis "pommes frites". Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.