Gör gärna ett par extra hål med en vass kniv och stoppa in blandningen även där. Här kommer en fransk lammstek där citron, örterochvitlök piggar upp köttet – så gott att det inte alls behöver vara påsk eller oktober för att kasta sig iväg till köttdisken och rycka till sig en bit urbenat kött
Rätten funkar fint även med â€gammalâ€potatis. Den tar lite tid eftersom potatisen ska bli klar i ugnen men det är ju bara vänttid och inte arbetstid
Gnid in steken med salt och lägg i vitlöksklyftoroch rosmarin. Och nu tänker jag dela med mig av ett recept som för oss är lika självklart till påsk som julskinkan till jul
I dag när jag hittade fina lammstekar i affären och jag ändå är hemma i dag så passar jag på med en slow cook variant i lergrytan och det doftar helt sagolikt här hemma av vitlökoch timjan
Vi kryddar den med massor av vitlök, citron och färsk rosmarin. Serverar med en krämig potatisgratäng med chevre, färsk sparris och ett fylligt Rioja-vin
Vi kryddar den med massor av vitlök, citron och färsk rosmarin. Serverar med en krämig potatisgratäng med chevre, färsk sparris och ett fylligt Rioja-vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.