Lammlasagne med fetaost, örter och citron
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Béchamelsås50 g smör 1 dl vetemjöl 8 dl standardmjölk muskot, riven salt vitpeppar
  • Färsblandning2 gula lökar 2 klyfta vitlök 0,5 chilifrukt, urkärnad olivolja, att steka i 600 g lammfärs 2 dl basilika, hackad och hårt packad 1 dl mynta, hackad och hårt packad 1 citron, rivet skal och saft salt svartpeppar, nymalen 400 g lasagneplattor (torkade) 250 g fetaost (gjord på får- eller getmjölk)

Beskrivning

Kommentarer

  • manuela-2

     - 

    Blev torr och hård. Men goda smaker. Bechamelen lite stabbig. Räckte till vita formen, men mer sås och kanske färsk pasta nästa gång

Logga in eller Registrera för att kommentera.