De här kakorna har jag gjort på samma recept som här men uteslutit chokladdekoren och det är verkligen ett jättebra recept, kakorna smälter i munnen när man äter dem
Lägg lammläggen i en hyfsat djup ugnsform. Lyft upp lammläggen och lägg ett lager småpotatis (eller kluvna större) och grova lökklyftor i spadet i botten på ugnsformen (se bild ovan)
När jag var på min VIP-helg så fick vi en bakbok från Eva Nordlinder som var med oss under hela helgen och som dessutom är chefredaktör för tidningen "Hembakat" som anordnade helgen
Köttet blev otroligt mört och alla smaker bara liksom smälte samman. Tepsi kan man variera genom att tillsätta andra grönsaker, ex lök och paprika (som då också friteras lätt)
4-6 portioner. Finhacka löken och skär morot och selleri i tunna stavar. Stek dem i väl uppvärmd olja sänk därefter värmen och fräs i ca 5 minuter på medelhög värme för att få en fin färg
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Som en enda lång härlig söndag. Här bjuder jag därför på ett recept på linsbiffar som håller ihop. Lägg dem i en varm stekpanna och platta till dem lite lätt så att de blir mer som små biffar än för stora köttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.