Lammlägg i tomatsås med gremolata
Zeinas Kitchen
Zeinas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 portioner Lammlägg
  • 4-5 st lammlägg
  • 1,5 kg
  • 0,5 dl vetemjöl
  • 400 g krossad tomat
  • krossad tomat
  • 3 st selleristjälkar
  • 2 st morötter
  • 1 gul lök
  • 4 st vitlöksklyftor
  • 3 st lagerblad
  • 2 msk tomatpuré
  • tomatpuré
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 tsk torkad timjan eller oregano
  • 3-4 dl vatten
  • 1 citron
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 dl finhackad persilja
  • 0,5 dl olivolja
  • 3 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.