Jag hade några lammlägg över i frysen, som jag tänkte bjuda honom på. Smaka av med salt och peppar. Min vän och tränare Joackim var över på middag i lördags
Lägg i grytan tillsammans med timjankvistar (spara hälften till crème fraicheröran) och persiljestjälkar (spara bladen på persiljan till servering), lagerblad och senap
Krydda lammläggenmed salt och peppar och bryn dem i en gryta och lyft därefter ur dem igen. Det fina medlammlägget är inte bara att det är relativt billigt, vansinnigt gott utan också att det praktost taget tillagar sig själv
Servera torsken medsmörsåsenoch förslagsvis broccoli- och morotspuré. Smaka av med salt och peppar. Vi hade öppnat en flaska champagne i fredags och kände för att laga nåt som passade till den på lördagen
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan ochsmörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
Smaka av med salt. Skala och bryt isär dem för hand. Koka ihop vin, vinäger och lök. Se till att du har låg värme på spisen och vispa i smörtärningarna
Missförstå mig rätt, klart jag kommer sakna Daniel och det är ju definitivt mer jobb med hämtningar och lämningar på aktiviteter, skola etc men samtidigt mysigt tycker jag
Fyll fisken med citron och smör. Man bör dock såklart ändå äta med viss försiktighet. Hur mycket jag än älskar fisk äter vi det oftast bara en dag i veckan och sedan blir det lunch dagen efter på det (om man har tur)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.