Lammkotletter med parmesanpotatis och ramslökssmör
Tildas Kök och Vin
Tildas Kök och Vin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 personer
  • 2 lammkotletter per person
  • Olivolja
  • Citronsaft
  • Färsk rosmarin
  • 800 gram potatis
  • 1/2 dl olivolja
  • Färsk rosmarin
  • 1 1/2 dl parmesanost
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • 200 grader i cirka
  • 20 minuter Ta ut och strö över parmesanosten och sätt in i ytterligare cirka
  • 5 minuter tills osten fått en fin färg
  • 150 gram smör
  • 1 msk citronsaft
  • Svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.