Till det så slängde jag ihop en enkel pastasåsmedselleri, röd paprika, sockerärter, kräftstjärtar, crème fraich (med smak av lök, dill, citron & havssalt), röd rom och en hög med kryddor
Häll på grädde och rör ner dijonsenap, sjud tillssåsen kokat ihop något. Skär kycklingenimindrebitaroch stek tillsammansmed lök ochvitlöki fettet från baconet
Det är något riktigt, riktigtsvulligtikombinationenmedpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigtkrämigsås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
När det är nån minut kvar tillspastan är klar, tillsätt spenaten isåsenoch rör om ordentligt. Kika gärna under minkategorimedvegetariska maträtter för fler inspirerande rätter och varje måndag dyker det upp ett nytt vegetariskt recept
Mycket krämigtoch gott. Ostsåsenblir god som den är men den blir ännu bättre med dessa godsaker. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraichei en härligsåstillpasta
Pastamedoxfiléi en krämigsås är en perfekt bjudrätt som går fort att laga och som du kan förbereda genom att göra såseninnanoch sedan steka till köttet när pastan kokas precisinnanservering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.