Lammrygg, karamelliserad lökcrème, bakade schalottenlökar, picklad rödlökoch krämigt potatisstompSmakrikt kött med tillbehör som både innehåller syra och sötma fungerar alltid fint tillsammans
Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracks med ugnsbakade små potatisar ochrödlökar, rosmarinsås, karamelliserade endiver och bröd- och valnötskrisp
Receptet nedan är ju lite som köttbullar/biff med ägg, ströbröd och grädde. Gjorde för ett tag sedan enkla köttbullar tillsammans med sonen på Dovhjort, som blev mycket uppskattade, så varför inte fortsätta på inslagen bana
Koka spaghettin i enlighet med anvisningarna på förpackningen. Lägg sedan körsbärstomaterna på en plåt och ugnsrosta dem tills skalet får blåsor och blir mörkt
Dressingen är en majonäs med choritzo, osten en cheddar ochrödlöken är syrad ochkaramelliserad. Bacon är bra om man vill få in mer fett i köttet, ochdärmed smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.