Lammfärsbiffar i pitabröd med myntarostade pinjenötter, aprikoschutney & fetayoghurt
matkrabat.blogg.se
matkrabat.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15 stycken
  • 750 g lammfärs
  • 2 msk finhackad schalottenlök
  • 2 msk finhackad färsk persilja
  • 1 msk finhackad färsk mynta
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk torkad rosmarin
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 3 msk pinjenötter
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 dl finhackad mynta
  • 100 g torkade aprikoser
  • ½ finhackad gul lök
  • 1 dl äppelcidervinäger
  • 0,5 dl flytande honung
  • Salt & svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.