Rostbiff medrödvinssky, ugnsrostade sötpotatischips, stekt purjolök och avokado. Rostbiff med rödvinsky är så lätt att göra och kräver inte mycket tid vid spisen då det lagar sig själv
Med mor, far, svärmor och svärfar på besök en lördagsvällså får man väl försöka bjuda på nogot gott. Till lammet serverades ocså en liten sallad med lokala tomater från Bua
Kycklingfilé fylld med soltorkade tomater och mozzarella, täckt av seranoskinka serverad tillsammans med en rödvinssky som smakar höst är inte helt fel en höstkväll när kylan smyger sig på
Rosmarinbombarderad hjortstek med potatiskaka, svampsallad ochrödvinsskyviltkött (t ex hjort)färsk rosmarinbacon (gärna från Bondens i Hötorgshallen)potatisparmesanäggulasalt och pepparblandad svamp (t ex shitaki, gula kantareller ochchampinjoner)skärbönorrödvinssky (vin och god köttbuljong)Rulla ut baconet på en skärbräda och lägg på många späda kvistar av rosmarin
Servera med gratäng, rödvinsskyoch grönsaker. Smaka av med socker och salt. Garnera med körvel. Skala lök, vitlök, selleri och morot och skär i små bitar
slutligen kunde en tallrik med lammbog, rödvinsskyoch rostade rotsaker serveras. Â Den redan i bitar styckade lammbogen la jag upp i en ugnsform, gned in med salt och peppar, späckade med vitlöksbitar och färsk rosmarin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.