Desto trevligare. Påskäggtill barnen ska fyllas, mat ska inhandlas, tvättid ska passas, en runda i träningsrummet är önskvärd och så ska jag försöka hinna lägga ut receptet på supergott fröknäckebröd med lakrits som jag bakade i gårkväll
Fler tips och recept kan ni få på deras hemsida. Med rätt tillagningstid, gör det måltiden till en riktigt höjdpunkt Jag tänkte bjuda på ett tips med lammstek som man fyller med några favoritingredienser såsom rosmarin, citron och parmaskinka
Nu vankas det snart Påsk, och vad passar inte bättre än ett lammrecept Egentligen är det ju större tillgång på lamm under hösten, men av tradition tillhör det påskfirandet
Rör tills smeten tjocknar och blir grumligt vit. Om smeten stelnar och blir svår att jobba med kan man tillsätta lite vatten och värma över vattenbad för att få en rinnig smet igen
Tillsätt 1 banan och 1-2 krm vaniljpulver och mixa ned med övriga ingredienser. Tillsätt 2 msk kakao och 1 msk jordnötssmör och mixa ned med övriga ingredienser
1 smör och mjöl till formen . Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka till 112 grader, rör om lite då och då. 1Färga marsipanen gul, genom att försiktigt droppa i hushållsfärg i marsipanen och knåda in, tills den är lagom färgad. 1Kavla ut marsipanen mellan två bakplåtspapper till en rundel om cirka 30 cm i diameter
Kokosolja till stekning. Recept. Hallon till topping. Toppa med valfritt tillbehör och njut. Idag tillsammans med den nya kokoskvargen som är galet god, kunde smakat lite mer kokos men det fixas ju lätt med lite kokosflingor
De utreder. Eftersom det är hög tid för lamm kommer mitt såsrecept i repris här. Han sade så kloka ord om smaksättningen att jag inte längre skäms för mina förmaningar när jag publicerade mitt recept
Pulsera samtliga ingredienser till kakbotten i en matberedare till en smulig massa. Mixa sedan nötterna tillsammans med resten av ingredienserna till fyllningen i en matberedare till en jämn och slät blandning
Revbensspjäll till jul. Blanda alla ingredienserna till en glasering. Koka revbensspjäll i vatten tillsammans med övriga ingredienser i 30 minuter. Revbensspjäll till jul1 kg revbensspjäll 1 gul lök 2 lagerblad svartpeppar. Glasering till revbensspjäll2 dl honung 1 dl olivolja 1,5 tsk flingsalt 1 tsk malen ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.