Knid in lammetmed hackad timjan och vitlök, salta och peppra. Lamm, kotteletter, lammbitar, file. Halvera tomaternaoch lägg dom på ett bakplåtspapper med snittytan uppåt
Idag lyxade jag till det lite och testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkade tomateroch fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Klyv körbärstomateroch skär plommonen i klyftor. Skeda över plommonen/tomaterna i en ugnsfast form. Jag smörstekte anis och fikon bröd från saltåkvarn med en nypa salt
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Det är med stor respekt jag nu tillagar resten av det här lammetoch inser hur oerhört nyttigt det är att lära sig mer om djuruppfödning och bra råvaror när man ska laga mat från grunden under flaggen “närproducerat”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.