En franskchokladtårta med kokos, mjölkchokladfluff och färska bär. Rör samman allt med mjölet. Smöra en form och ströa den med kokos, häll i smeten och grädda i ca 15 min på 200 grader
Ingredienser (Receptet utgår ifrån Kristina Larssons tekakor med dinkel, Aftonbladet. Många av er kanske rynkar på näsan när ni hör detta namn, men ni ska bara veta hur underbart aromatiskt och smakfullt det faktiskt är i jämförelse med andra mjölsorter
Det där med att baka och fika vet ni vid det här laget är en stor passion i svarta huset. Julens smaker i lager av njutning är nog det bästa sättet att beskriva den för jag lovar att den är svår att motstå
Det är intensivt på jobbet nu och därmed inte så mycket nyskapande mat hemma. I ”Mästerkocken” berättade Markus att denna favoriträtt var en av de första som fick honom att intressera sig för smaker
Sen dekorerade jag med grädde, strössel och jordgubbar. Ännu en tårta ifrån Valborg. 1 burk med karamelisserad mjölk med jordgubbssmak. 1 burk med karamelisserad mjölk med jordgubbssmak
Börja med att finhacka matjessill, gräslök och ägg. Fler recept från Saras Smaker hittar du här. Blanda sedan ner hacket i en bunke tillsammans med Västerbottenost och crème frachen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.