Smält mörk choklad och fördela över barsen. Tillsätt övriga ingredienser förutom chokladen och mixa samman, det behöver inte bli helt slätt utan är bara gott om det är lite bitar kvar
Ta ut och smält resten ac chokladen och bred ut på kakan och låt stelna, in i kylen. Smält smör och 100 g choklad. 100g ljus choklad. 150 gr ljus choklad
Apelsin kladdkaka med mörk chokladkräm och italiensk maräng. Tvätta apelsinerna och skala av det yttersta skalet på apelsinen ( ej det vita, det blir beskt )
hacka chokladen och rör ner den. 11 dl koncentrerad apelsinjuice eller tropisk juice. 1100 g mörk blockchoklad. 1150 g rumsvarmt margarin 2 1/2 dl socker 1 tsk vaniljsocker 3 ägg 4 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1 dl koncentrerad apelsinjuice eller tropisk juice 100 g mörk blockchokladsmörj och bröa en avlång form
Älskar ju både choklad och kokos, så helt perfekt kombo. ) Jag snubblade över ett recept på egna bars som jag tyckte lät goda, så jag bakade de i morse
Laktosfria praliner. Jag hämtade ut ett trevligt paket som innehöll laktosfri choklad förra veckan. Svängde ihop en chokladmousse på hasselnötssmaken som blev en hit
Här kommer en supermumsig chokladkaka som jag experimenterade fram förra veckan. Den är inte heller så söt och just banan och choklad passar så bra ihop
Choklad & apelsinkräm. Denna gång fick det bli något chokladigt, med en touch av apelsin. Vispa sedan den tjocka delen från kokosmjölken med en elvisp tills du fått kokosgrädde, riv sedan skalet från båda apelsinerna och häll ner det i grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.