Pensla påmed glazen i slutet av grillningen för bästa resultat. Skala vitlöken och finhacka den och chilifrukten och lägg dem i en kastrull med övriga ingredienser
Pensla bröden med lite matolja så att de inte fastnar pågrillen. Följ receptet och resultatet blir mjuka fina, goda pitabröd som kan fyllas medgrillat och diverse goda tillbehör
Häll på flaska. Rör i honung och citronsaft. Drick som shot på morgonen. Bra start på dagen. Ca 2 dl riven färsk ingefära 4-5 dl vatten1 dl citronsaft2-3 msk honung Koka upp vatten och ingefäraLåt stå ett tag. 1 dl citronsaft
Lägg sedan på löken som du skurit i klyftor, laxen och de hela tomaterna, salta och peppra lite mer, lägg sedan över rejält med färsk dill och längst upp en rejäl smörklick
Receptet är hämtat från bloggen Tasty Appetite som är skriven av bloggaren Jayanthy Kumaran. Detta recept är ett av våra favoriter från myTaste USA som sparats åtskilliga gånger, smakar precis som på restaurang och är både hälsosamt och gott
Rör ner smör, mjöl, salt och yoghurt och blanda till en deg. Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng
Solen, vattnet och en begynnande vårvärme fick lusten till fotografering att återvända ocj jag spenderade någon timme vid havet - helt koncentrerad i nuet
När du nästan grillat klart det övriga köttet eller fisken lägger du på potatisarna, först med den kupiga sidan neråt ett tag men sedan med snittytan neråt
Lägg på stenen och påmed locket så stenen få bli riktigt varm innan man ska påmed pizzan. Om man ska lyckas med detta måste man ha en pizzasten eller en raclettesten och en klotgrill
Pensla med olja, citron och persilja eller helt enkelt med vanlig grillolja. Några stänk citron. Låt gärna lammkotletterna ligga och gotta sig i marinaden ett par timmar innan det är dags att lägga dem pågrillen så blir de härligt möra och smakrika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.