Ljuvliga små pajer som är fyllda medlakritskola och toppade med blåbärsmaräng. LAKRITSKOLAFYLLNING. Skär smöret till mördegen i tärningar och blanda det med sockret i en bunke
Hacka chokladen och rör ner i grädden tillsammans med gelatinbladen. Garnera med hallon. 1. Pannacotta. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter
I tisdag när jag var hemma med Ludvig gjorde vi lakritskola. Lakritskola . I morse var det först glögg och pepparkaka i personalrummet och senare lussefirande i matsalen, då med skönsång från eleverna
Vispa ner lakritspulvret med en visp i den varma gräddblandningen. Lakritskola gjorde jag precis innan jul och de gick lika snabbt slut,så de var tur att jag gjorde precis innan
Det här med lakritsfudge är inte min starka sida, jag får inte sådandära god härligt len mjuk fudge som finns att köpa bland lösgodiset utan varje gång jag försöker mig på lakritsfudge så blir det kola av det, iofs tokgod lakritskolamed mycket smak av lakrits och det är ju inte helt fel
Blanda ner alla andra ingredienser och koka så det bubblar med stora bubblor rör om då och då. Jag testade mig fram och detta blev en riktigt god lakritskola enligt mig den smakar mycket lakrits vilket jag bara älskar
Saltlakritskolamed sting i, det ni. Provade ett recept här hemma med turkisk peppar i. Gör alltid kola i omgångar om du vill ha mycket kola och snälla, detta är absolut inget som barn skall vara med på
Häll i en form klädd med bakplåtspapper och låt svalna. Klipp eller skär i lagom stora bitar (smörj saxen eller kniven med lite rapsolja så går det smidigare), strö över lite flingsalt som dekoration och slå in
Låt koka upp och låt sedan sjuda på låg/medellåg värme i ca 30-35 minuter. Lägg alla ingredienserna utom citronsakl och salt i en tjockbottnad, vid kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.