Chokladdoppad lakritskolamedhavssaltDen var verkligen lika god som jag trodde. I Johanna Westmans bok Julgodis för små och stora sockerbagare finns massvis med goda recept och denna kola har jag varit sugen på att testa länge
Igår fick vi iaf gjort en godissort till som ska vara med på gottebordet. Ta av från plattan och rör i smöret och häll sedan smeten i en form med bakplåtspapper, ca 20x20 cm
Strö lite havssalt på toppen innan chokladen har stelnat. Klä en form, ca 20x20 cm, med bakplåtpapper. Ett recept ur Julgodis för små och stora sockerbagare av Johanna Westman
Strö lite havssalt på toppen innan chokladen har stelnat. 1Ca 60 stycken3 dl vispgrädde 3 dl strösocker 1 dl sirap 1 msk kakao 0,75 dl turkisk peppar 2 tsk smör 200 g mörk chokladKlä en form, ca 20 x 20 centimeter, med bakplåtspapper
Dekorera kolorna med en liten nypa havssalt. Smält choklad över ett vattenbad, låt den svalna rejält innan du doppar kolan som du skurit i lagom stora bitar med en varm kniv
Ljuvliga små pajer som är fyllda medlakritskola och toppade med blåbärsmaräng. LAKRITSKOLAFYLLNING. Skär smöret till mördegen i tärningar och blanda det med sockret i en bunke
I tisdag när jag var hemma med Ludvig gjorde vi lakritskola. Lakritskola . I morse var det först glögg och pepparkaka i personalrummet och senare lussefirande i matsalen, då med skönsång från eleverna
Vispa ner lakritspulvret med en visp i den varma gräddblandningen. Lakritskola gjorde jag precis innan jul och de gick lika snabbt slut,så de var tur att jag gjorde precis innan
Det här med lakritsfudge är inte min starka sida, jag får inte sådandära god härligt len mjuk fudge som finns att köpa bland lösgodiset utan varje gång jag försöker mig på lakritsfudge så blir det kola av det, iofs tokgod lakritskolamed mycket smak av lakrits och det är ju inte helt fel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.