Även gott med risoni i soppan. Koka kycklingen med lök, morot, lagerblad, pepparkorn, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna i ca 45-50 minuter eller tills kycklingen börjar falla isär. Rensa av köttet och skär i mindre bitar och tillsätt i soppan, låt småputtra i ca 30 minuter och smaka av så du blir nöjd med kryddningen/syran från citronen
Raw Lakritsfudgemed havssalt. Toppa med havssalt eller kanske kakao nibbs. ) De här lakritsfudgen är helt utan nötter, så perfekt för alla nöt allergiker
Med bättre bilder till så att det blir ett trevligare inlägg. Hur man gör det turkiska riset är en stor efterfrågan här på min blogg så jag tänkte lägga upp recept på det
En jättemustig och god Turkisk gryta fast med fläskkött, receptet kommer från Annamarias matblogg. De verkar ha haft en riktigt rolig dag, önskar jag varit med
Servera som en lätt lunch med en bit bröd eller som en förrätt. Simit- turkisk bagel. Du kan smaksätta soppan med valfria örter som timjan, persilja, oregano, mynta eller basilika
Med tanke på att jag inte längre använder mig av sukrin så ville jag testa att göra en paleovariant – med om jag får säga det själv…strålande resultat Please try this at home
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.