Här kommer ett recept på en tårta med kokosgrädde och hallon på budapest botten. Ca 6 portioner. 4 äggvitor4 msk sötning1 dl hasselnötsmjöl1 msk kokosmjöl1 burk organic kokosmjölk1/2 tsk vaniljpulver250 g tinade hallonev sötning / fibersirap175 grader på ugnen
Ett recept som går från blogg till blogg, men jag tror det är som med viskleken, ni vet den ena viskar till den andra osv och det som den sista i kedjan berättar är inte alls vad som viskades från början
Man tager vad man haver. och ibland lyckas man bättre än andra gånger. Här i Spanien har jag inte samma utbud av ingredienser eller köksgrejer som hemma men det ger mig en extra kick att tänka ut nya saker att använda
Denna syrligt fräscha moussetårta har verkligen gått hem hos alla i min familj, till o med barnen gillade den fastän den inte är så söt som vanliga moussetårtor brukar vara
Jag har aldrig ens tänkt eller gett mig i kast med att baka någon prinsesstårta. Men idag fanns det en stor anledning, nämligen den nya lilla kunglighet som föddes
Vispa grädden till lagom önskad konsistens. På söndag är det Mors dag, en dag att fira oss mammor som kämpar med moderskapets alla möjliga och omöjliga utmaningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.