Innan servering då blandar du ihop frön, mjölk, kokosflingor med kokosolja och honung. Raw och vegan. Pressa ut saften från en jordgubbe (antingen får du ha låtit den tina när kakan varit inne i frysen eller så värmer du den lätt i kastrull/mikro och pressar ut med hjälp av en gaffel) och droppa sedan jordgubbssåsen över bitarna
Innan servering då blandar du ihop frön, mjölk, kokosflingor med kokosolja och honung. Jag hade då gjort en efterrätt som var såväl raw och vegan, samt fri från laktos, gluten, raffinerat socker och ägg
+ Rivet skal av apelsin, dessert-olivolja med apelsinsmak, raw cacao nibs. Choklad-avokadomousse med apelsinskal och dessertolivolja med smak av apelsin är det mer exakt vad jag skulle vilja ha
Täck insidan av en vanlig brödform med bakplåtspapper och tryck ut smeten till ett jämt lager. Dessa små go'bitar är fulla av nyttigheter från nötter, dadlar, raw kakao och mullbär bland annat
Dessa har jag provat göra både med jordnötssmör och mandelsmör – lika gott med båda två. Mixa samman cashewnötter med urkärnade dadlar och vaniljpulver
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Ställ i kylen medans du göra fyllningen. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite raw food desserter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.