Presentation. Marie. Hej. Jag är en tjej på 46 år som brinner för allt som har med mat och göra. Genom denna blogg tänkte jag dela med mig av massa recept som jag själv komponerar ihopa Billigt och lättlagat för allt och alla
färska örter. Tryck ner lite färska örtkvistar i burken. Vi har länge snackat om att vi skulle testa, men allt regn i sommar gjorde att vi tappade lusten
Här kommer receptet på denna super goda sallad vi åt igår. Riktigt somrig och krispig. Att panera i finriven Hallomiost var såååååå gott och kommer bli stående i mitt kök framöver
Festlig kyckling med färsk ingefära. Festlig kyckling med färsk ingefära. I bland får jag kraftig idétorka när det gäller matval, framför allt när det är stressiga dagar
Fredag eftermiddag och solen bjuder på skön försommarvärme. Ikväll blir det grill för hela slanten. Då räcker det att äta lite lättare lunch som en fräsch sallad
Henrik av Navarra var kung i Frankrike någon gång på 1500-talet. Han lär ha sagt att varje familj borde ha råd att äta en höna till söndagsmiddag – jag tror att det skulle förhindra uppror hos bönderna om de fick äta kött åtminstone en dag i veckan
Jag älskar sallader. Det är så lätt att svänga ihop när man inte har ork till avancerad matlagning. Däremot måste det till en del mättande ingredienser för att salladen ska bli en bra måltid, tycker jag
500 g färsk pasta. 4 kycklingfiléer 1,5 dl hönsbuljong 2-3 klyftor vitlök 150 g gräddädelost 1,5 dl grädde 1 dl crème fraiche 500 g färsk pasta ca 25 cocktailtomater smör, att steka i parmesan, till servering spenat eller basilika, till servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.