Lövbiffsgryta med champinjoner & soltorkade tomater
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 port
  • 800-900 g lövbiff
  • olja att steka i
  • 10-15 champinjoner 6-7 soltorkade tomater
  • 2 msk oxfond
  • 3 dl vatten
  • 2 msk balsamvinäger
  • 2 vitlöksklyftor 2½ dl grädde
  • 2 dl créme fraiche
  • 1 msk torkad basilika
  • salt
  • peppar
  • ev. maizena
  • 850 g lövbiff (13 SP)
  • olja att steka i
  • 10-15 champinjoner 6 soltorkade tomater, avrunna (5 SP)
  • 2 msk oxfond
  • 4½ dl vatten
  • 2 msk balsamvinäger
  • 2 vitlöksklyftor 1 dl matlagningsgrädde 15% (8 SP)
  • 2 dl créme fraiche 8% (10 SP)
  • 1 msk torkad basilika
  • salt
  • peppar
  • ev. maizena (1 SP/msk)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.