350 g
lövbiff strimlad 2 msk imperial soy Mrs Cheng 1 msk kalvfond konc 1 st vitlöksklyfta riven 1 st purjolök strimlad 100 g champinjoner i fyra delar 1 st röd paprika skivad 1 msk smör Sås: 2.5 dl mellangrädde 1 msk idealmjöl grönmögelost grovriven t ex St Agur 1 tsk timjan 1 krm svartpeppar nymald Servera med: pasta kokt Ugn: 225º Det här behövs till 4 port:
Vi får se hur ofta jag hinner/orkar med att uppdatera bloggen denna vecka. Börja med att strimla lövbiffen och lägga den i en stor skål tillsammans med soja, fond och pressad vitlök
Det räcker med tiden i ugnen. Krydda med timjan och svartpeppar. Servera med sallad och kokt pasta. Lägg förvällda rotfrukter i botten på en ugnssäker form
Lägg det strimlade köttet i en bunke eller påse med soja, kalvfond och vitlök. Fräs under tiden purjolök, champinjoner och paprika i en stekpanna med smör Och krydda lite lätt med salt och peppar
I salladen hade jag fetaost, men jag tror det hade passat ännu bättre med halloumi i den. Låt den marinera där medan du förbereder grönsakerna, som ska hackas och stekas lätt i lite smör
Häromdagen så gjorde jag en god lövbiffsgratäng ifrån boken Viktminskning med LCHF. Började med en löprunda/powerwalk innan frukost men sedan när jag kom tillbaka så fick jag plötsligt ont i magen och blev yr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.