Lägg upp lövbiffenoch lägg löken ochchampinjonerna på ena sidan av lövbiffen. Bred på mjukosten på den andra sidan av lövbiffenoch "stäng" lövbiffen genom att vikaihop den
Gratineratpotatismos blandat medriven ost. Eftersom jag integillar att slänga mat, och ser det som en utmaning att göra något gott av det som blivit över, så blir det extra roligt när resterna förvandlas till något festligt
Nu är du klar medpotatisen, dags för lövbiffen. Lägg i en lövbiffi taget i stekpannan. Sedan är det bara att lägga upp på tallrikenoch servera medbearnaisesåstill så är du klar
, Ta upp lövbiffarnaoch koka ur pannan med grädden och buljongen och senapen. Lägg i en klick smör och ev olivolja blanda tillsist ner osten och gräslök smaka av med salt o peppar, Blanda philadelphia osten med pepparrot och senap och bre över halva biffarna
Smör eller olja tillstekning. Servering. Balsamico. Smör eller olja tillstekning. Servering. Balsamico. 4 portioner. 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 vitlöksklyftor. 200 g champinjoner. 1 tsk dijonsenap. 2 msk soja (jag använder kikkoman). 5 dl grädde (gärna vispgrädde). 1 litenknippefinhackadpersilja (kan bytas ut mot basilika). Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 schalottenlök eller 1 lök 2 vitlöksklyftor 200 g champinjoner. 1 tsk dijonsenap. 2 msk soja (jag använder kikkoman). 5 dl grädde (gärna vispgrädde). 1 litenknippefinhackadpersilja (kan bytas ut mot basilika)
servera medris, pressad potatis eller potatismos. Gnugga champinjonerna rena och tärna dem. Stek strimlornai omgångar på hög temperatur i smör och ös över i en skål
och blanda medchampinjoner. Ägg är perfekt till mycket och när det finns rester i kylen är det perfekt att trolla ihopnågontingmed ägg som en av huvudingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.