Lördagsfrukost med solrosscones
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 ägg
  • 10,5 dl rapsolja
  • 12,5 dl mjölk
  • 12 tsk bakpulver
  • 14 dl vetemjöl
  • 12 dl havregryn
  • 10,5 tsk salt
  • 10,5 dl solrosfrön
  • 1 Vetemjöl att pudra överSätt ugnen på 225 grader. Blanda samman alla de torra ingredienserna. Rör ihop ägg, olja och mjölk och blanda med övrigt. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Klicka ut degen och pudra lite mjöl på varje scones. Grädda i mitten av ugnen cirka 10 minuter eller tills de fått fin färg. Servera med god marmelad och en kopp te.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.