Hoppas att ni har haft en skön lördagoch så hoppas vi på en underbar helg. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Det märks i trädgården, som de senaste dagarna har varit fullsatt med fikande gäster, och i går hade någon lagt in en annons i dagspressen med en påminnelse om de kvarvarande öppetdagarna med liten hint om att extra goda kakor kom att serveras på silverfaten
Även om det bara var ugnen som var på så var det alldelesför varmt. För en liten stund sedan så klädde tjejerna ut sig till tomtar och så tog jag ett fat med en lykta på och ett gäng lussebullar och gick och knackade på hos alla grannar…gissa om de blev förvånade när vi kom och bjöd på lussekatter
Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Fördela fyllningen jämt i formen och smula över resten av degen. Ska visa er bilderna senare men i kväll bara måste jag ge er receptet på dessa blåbärsbars som jag bakat för någon helg sedan, då vi hade kalas för H
Spola de kokta nässlorna i kallt vatten i durkslag, krama ur dem och hacka dem grovt. Kanske hoppas jag att de kommer tillbaka nästa vår, bara vi slipper se dem i sommar
Fördelen med den här typen av skållning skållning är att brödet hålls färskt väldigt länge, samtidigt som brödet tar åt sig lite mer vatten än vanligt vilket bidrar till att göra det saftigt
Skiva löken och stek den i lite rapsolja. Då åkte köttfärsen i soporna (den luktade märkligt) och jag fick dessutom överge matlagandet föratt panikköra tillbaka till jobbet på grund av datorstrul
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.