00 hängde
vi på låset till B.A.R. En mysig fisk- och skaldjursrestaurang där man får välja sin färska fisk från fiskdisken, om man vill. Vi valde dock ett fat med mixed grill och fick det som bjöds för dagen, fjärsing, havsabborre, röding, havskräftor och hummer. Som tillbehör till det valde vi risotto, grillad broccoli med lagrad ost, grillad potatis och purjolök och en avokadoröra. Allt smakade väldigt bra och var perfekt tillagat men tyvärr var det mesta lite översaltat :( enligt oss, och då brukar vi ändå själva vara ganska generösa med saltet när vi lagar mat.
Lördag – dags för smoothies. Smoothies - minfrukostfavorit. När jag behöver en god frukost, mellanmål eller något litet gott så gör jag ofta en smoothie
Vi kommer då att koncentrera oss på det österrikiska-bayerska köket. Som huvudrätt kommer vitillagaschweinehaxe, dvs fläsklägg som vi kommer att fixa på grillen
Fyllning. Bryn söndersmulad köttfärs och lök var för sigi matfett. Lägg efterhand över i en gryta. Tillsätt krossade tomater, vitlök, tomatpuré, buljongtärning och kryddor
Nu ser jag fram emot en härlig och lediglördag. Då var första arbetsveckan efter semestern gjord och nog är det lite ovant att komma i gång efter all ledighet, man har varitlite tröttare än vanligt på kvällarna
Äntligenlördag, franskbröd och unna-sig - tillvaro. Skriveti. Ett favoritbröd ( Lillans önskade födelsedagsbullar) här hemma och ett perfekt lördagsbröd
Tänkte försöka knåpa ihop ett litetinlägg om tips på middagimorgonlördag. ett med fisk. Lördags meny. Då önskar jag eder en härlig fredag, lördag och söndag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.