Till 4-6 portionerca 500 g lövbiff1 gul löksmör att steka i2 dl förvällda trattkantarellersalt, peppar4-5 dl matlagningsgrädde eller crème fraîche2 msk köttfond2-3 msk hackad färsk timjanca 1 dl lingonmaizena att reda av medFräs lök och lövbiff i en stekpanna i lite smör
På kvällen kom Sofie, Nicklas och Theo på middag så vi grillade grillspjut och entrecote och åt med kokt potatis, grillade grönsaker, greksallad och löksmör
500 g fryst renskav7 dl (ca 200 g) färska kantareller1 stor gul lökSmör till stekningSalt och nymalen peppar2 dl vispgräddeFärska lingon och persilja till garneringLåt renskaven tina någon något
1 halvt stort vitkålshuvud1 gul löksmör att steka i3 msk oxfond2 dl vatten2 dl grädde. Hej vänner,. Tillbaka från en skön promenad med min syster, tredje dagen i rad som jag kommit ut och promenerat, så jag känner mig nöjd med mig själv
3 & en halv dl vetemjöl125 g smör3 msk vatten3 dl kantarellerEn halv gul lökSmör att steka i3 dl grädde3 ägg150 g riven västerbottensostSaltPepparSätt ugnen på 200 C
Möra saftiga köttbitar med ostig gratäng och löksmör. Vid besökt i gårdsbutiken Åsby Kött & Vilt i Hallstahammar, fick några fina köttdetaljer följa med hem och utgöra vår söndagsmiddag
En stekt kammusla toppad med brynt löksmör (från DENNA middag). Vilken härlig söndag vi fick. Sommarvärme och tid till höstfix, veckoplanering, en lååååång promenad med en kär vän och ett GOTT avslut med fin, fin middag
motsvarighet)1 msk sötstark senap1 dl Superfruit hampafrönbasilika1 dl ströbrödsalt1 dl gräddepeppar1 gul löksmör eller olja att steka i1 vitlöksklyftaGör så här
2 dl gröna linser2 morötter1 gul löksmör till stekning2 hönsbuljong1 liter vattenskal och saft från ½ citronsalt och pepparkvibille ädelost2 msk hackad korianderGör så här. 1 gul löksmör till stekning
Till 4-6 portionerca 500 g renskav (eller t ex lövbiff)1 gul löksmör att steka ica 10 st färska champinjoner2 dl förvällda trattkantarellersalt, peppar4-5 dl matlagningsgrädde1-2 msk viltfond2-3 msk hackad färsk timjan0,5 dl lingonmaizena att reda av medFräs lök och renskav i en stekpanna i lite smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.