11 stor rödlök. 11 burk gräddfil eller crèmefraicheSmält smöret och låt det svalna. 1Skala potatis och riv den grovt på rivjärn. 1Vispa ihop mjölk, mjöl, bakpulver och salt till en jämn smet. 1Rör ner potatisen och det smälta smöret. 1Hetta upp våffeljärnet och smörj det väl
Lägg upp på tallrikar och på med en klick av citron fraichen, rom, rödlökoch toppa med färsk dill. Blanda creme fraichenmed rivet citronskal och lite citronsaft
Servera rårakorna varma medcrèmefraichen, den finhackade löken och rommen. Créme fraiche, rom ochrödlök i kombination med potatis tycker jag är supergott
Skeda upp en klick crèmefraiche, kaviar i två färger, lite hackad rödlökoch en dillvippa på toppen av plätten och vrid eventuellt ett varv med pepparkvarnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.