För er som har förmånen att kunna jobba hemifrån måste det ju vara kalas att kunna ställa in något iugnen på förmiddagen som är färdigt att ta fram sen runt fyra- fem när arbetsdagen är slut
Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. Vispa samman de andra ingredienserna. Häll vispet över kotletterna och grädda i ugn, 225 grader i ca 45 minuter. 4 fläskkotletter. 2 dl cremé fraiche,
Vissteinteriktigt hur jag skulle tillagafiskfilén när jag kom hem så jag tog och bläddrade litei den klassiskaRutiga kokboken och bestämde mig för att laga stektfiskfiléi ugn
Man kan ju steka vitkåleni stekpanna men denna gången stoppade jag in den iugnenistället. Jag skulle kunna sitta och käka stektvitkåltill fredagsmyset medan resten av familjen käkar godis eller något annat sött
Blanda till en slät smet. 1 Sätt ungen på 250 grader 2 Blanda ströbröd, ägg, grädde, mjölk, oxfond och kryddor i en bunke 3 Lägg i färsen och löken. 4 Provstek en litenbit färs för att smaka av kryddningen. 5 Rulla till köttbullar och placera på en plåt med bakplåtspapper. 6 Grädda iugnen på cirka 250 grader tills köttbullarna fått en fin gyllenbrun färg. Det tar cirka 8-10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.