Långpannekaka med vit choklad & hallon
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g margarin eller smör
  • 14 dl strösocker
  • 14 ägg
  • 15 1/2 dl vetemjöl
  • 11 msk bakpulver
  • 11 msk vaniljsocker
  • 11 1/2 dl mjölk
  • 1200 g vit choklad
  • 1250 g färska eller frysta hallonRör margarin eller smör och socker mjukt i en bunke. Tillsätt äggen ett i taget och rör lite till.
  • 1 Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker och tillsätt det till det andra. Rör ner mjölken.
  • 1 Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna, 30 x 40 cm.
  • 1 Hacka chokladen grovt. Strö choklad och hallon ovanpå smeten.
  • 1 Grädda i 175 grader i cirka 25 minuter.
  • 1 Låt kakan svalna och skär den i rutor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.