Späd eventuellt med lite mer vatten. Fräs lök och vitlök. Lägg i kryddor och öl. 1,5 kg högrev3 gula lökarnågra vitlöksklyftor2 lagerblad1-2 jalapeño - beroende på styrka1 -2 tsk spiskumminmånga drag på pepparkvarnensalt1-3 chilipulver 1-2 msk pimentón de la Vera (rökt paprikapulver)1-2 msk Worchestersås1 flaska mörkt öl100 gr mörk chokladGör så här. guacamole, pico de gallo etc 1,5 kg högrev
Börja med att bryna högrevenmed smör och rikligt med salt samt vitpeppar så den får färg runt om. Lägg i maizenan utrörd med lite vatten i skyn och koka upp, smaka av med salt och svartpeppar och slå såsen på kött och grönsaker
Servera med lingonsylt. Salta och peppra runt om och bryn högreven i smör i en stor gryta. högrev. Skala och skär rotsaker, äppleoch lök i grova bitar och lägg ner dem i grytan
Den här gången har jag smaksatt köttet medäppleoch chili, riktigt gott med både hetta och sötma. Pulled pork är ju ett stycke kött man tillagar läääänge i ugnen och sedan drar man isär det med gafflar och äter lite hur man vill
Den här gången blev det med rödbetor, äppleochcitronoch man kan alltid stoppa precis det man har hemma och man är sugen på och tänk på att det går åt ganska mycket frukt
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
På Bondens marknad köpte jag en bit fin, närproducerad högrev från Lövsta kött, och den förvandlades till den mest ljuvliga stek, som långsamt fick puttra tillsammans med lök, rotfrukter, och dadlar i rödvin, fond och kryddor
Servera den möra högreven uppskivad med den mustiga såsen, palsternavkspurén och parmachipsen. Lägg ut parmaskinkorna på en plåt med bakplåtspapper, lägg sedan över ett bakplpåtspapper en och en tung ex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.