Kvällsgott-tips som jag hittade hos Kryddburken kommer här. (Gjorde om den lite…. ) En supergod franska med köttfärsfyllning som får gratinera i ugnen, den perfekta kvälls-mys-mackan om man tröttnat på ”vanliga” varma mackor
Skär ett snitt i långfranskan, men spara någon cm på varje sida. Fördela sedan köttfärsfyllningen i brödet, och riv mozzarella över brödet och gratinera tills långfranskan och osten fått en fin färg
muffins, bagel, långfranska (vitt), cornflakes, rice krispies. Som de flesta kanske redan vet så äter jag inte 100% raw food varje dag - även om jag äter mycket raw varje dag
1 lantbröd, långfranska, bergis eller liknande. Trots bristen på riktig sommarvärme och sol så grillar vi mest varje dag och det här är sommarens nya succétillbehör fixat på grillen
1 långfranska. Skär nästan igenom hela brödet på längden. Pensla på olivolja på brödets insida. Hacka örterna fint och fördela i brödet och lägg ost ovanpå örterna
4st skivor långfranska. 4st skivor långfranska. Lillaräkan. 30 september 2014, 06. 57Tisdagsfisken denna veckan är något ruksigt gott, nämligen räktoast
Gör du egna krutonger, skär då några skivor dagsgammal långfranska i bitar, häll på lite olivolja och sätt in dem i ugnen på ca 200 C i ca 10 minuter, tills de blivit torra och rostade och fått färg
Dela degen i 2 delar för långfranska eller 20 delar och rulla småbullar för små franska. Långfranska - Pensla med vatten och grädda i 200-225 grader i nedre delen av ugnen ca 25 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.