4 1 gul lök 4 vitlöksklyftor 1 kg fläskkarré i bit (benfri) 3 tsk torkad timjan 3 tsk torkad rosmarin 1 dl hackad persilja 2 tsk salt 1/2 tsk grovmalen svartpeppar 2 msk honung 300 g skalade rotfrukter (t ex morot, palstenacka, rotselleri) 1 l vatten 3 msk konc kalvfond 2 dl vispgrädde majsstärkelse till redning Till servering rostad sötpotatis (se länk under steg 5) picklat äpple med kanel (se länk under steg 5) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Häll grädden direkt i stekpannan och smaksätt medchilisås, soya och svartpeppar. Rör därefter ned persilja, körvel och dragon och smaka av med salt, peppar och soya
Skedade över lite skysås som jag gjort av vätskan från köttet, skummade först bort lite fett, färgade med lite sockerkulör (soja) och redde sedan av med majsstärkelse utrört i vatten
Det blir många recept framöver med denna sås som bas. Jag kommer att dela med mig utav flertalet recept som var recaito i sig så ni vet hur ni ska använda den
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken medsåsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Här kommer receptet på en kall sås som är jättegod till fisk. Rör ihop alla ingredienserna till såsen. Passar lika bra till panerad, kokt eller grillad fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.