Det här med VAB är likatråkigt som dagen idag är grå. Sällan blir dagarna längre än med sjuka barn. Jag letar jämnt och ständigt efter goda vegetariskaalternativtill köttet här hemma
Bakade Brunkans långatill kalast idag, skall erkänna att brödet inte alls blev vad jag förväntade mig, ingen hård skorpa, ingetsyrligt bröd utan det var mjuk och söt och påminner starkt om sötlimpa, ja skogaholmslimpanni vet, som man alltidfick som barn, är uppvuxen på sötlimpa, gott var det, vilketmina gäster också tyckte, men jag föredrar syrliga bröd med hård skorpa
Brödet Brunkans långa från boken Bröd från Brunkebergs bageri är väldigt omtyckt iminfamilj. Tyvärr innehåller den en hel del socker och den här gången testade jag att halvera mängden muscovadosocker
Dessa vackra och långa bröd påminner mycket om baguetter, men de blir mycket större. De håller sig färska längre än baguetter och är väldigt goda att … Continuereading →
Forma tilllånga rullar som läggs på plåt med bakplåtspapper. Smält smöret och ställ åt sidan. Vispa under tiden ägg och socker riktigtpösigt, blanda i det smälta smöret och rör om
Lowe börjar tycka att sommarlovet är lite väääl långt. Det händer alldeles för lite. Att jag bara tycker det är skönt att vara hemma en hel dag och gå runt och pyssla har han (så klart) ingen förståelse för
Karin / bevemyrs blogg. Att laga mat utan någon större tillgång på matlagningsateraljer - ett stormkök och en grill kort och gott - behöver nödvändigtvisinte betyda en miserabelkosthållning
Jag har saknat det, och jag hoppas förstås att ni bloggläsare har saknat minainlägg… Jag har dock varit alldeles för upptagen med annat för att hinna blogga i den utsträckning jag egentligen skulle vilja, så kan det bliibland, men förhoppningsvis ska ”bloggtorkan” snart vara över
Dressing. Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sigi kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.