Lättrimmadtorskryggmed goda tillbehör. Torskrygg är faktiskt väldigt lätt att lyckas med, framför allt om man bakar den i ugnen och använder en termometer
Hetta upp en stekpanna med lite olivolja. Smaka av med lite salt. Lägg allt i en rymlig ugnsform och blanda med 1 msk paprikapulver, 1 msk torkad oregano, 1 msk olivolja, 3 vitlöksklyftor (pressade) 1 tsk salt. Rimma torskenströ 1 tsk salt och lite nymalen svartpeppar över 600 gram torskrygg. Hetta upp 1 msk smör i den använda stekpannan och bryn fisken på medelvärme 1-2 min per sida, eller tills den är klar. 600 gram torskrygg
Lättrimmadtorskrygg. På lördagar handlar vi oftast mat och då brukar vi passa på att handla färsk fisk så det fick bli huvudingrediensen i form av torskrygg
torskrygg. Mixa rotfruktsbitarna med smör till slät konsistens. Krydda med citronsaft och salt. Skala svartrötterna och lägg i kallt vatten med citronsaft
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
En god rätt som både barn, tonåring och vuxna åt med god aptit. Lägg ovanstående smörblandning i en ugnsfast form, som ni sedan lägger torskryggsfileerna ovanpå
Jag sprang på färsk torskrygg till ett okej pris i helgen så då fick det bli lördagens middag. Med tanke på att jag hade varit på seminarium i Västerås hela dagen blev det en ganska enkel anrättning
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Stek det tillsammans med champinjoner i några minuter tills det fått lite färg
Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokt torskryggmed äggsås. Torsken rimmar jag alltid med salt en timme före jag kokar den, då behåller den sin spänst och blir mer smakrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.