Lättrimmad torsk med beurre blanc och broccolimousse
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 gram torskrygg
  • 1 dl salt
  • 1 l vatten , iskallt
  • 1 peppar
  • 1 smör
  • 1 skvätt vitt vin , eventuellt
  • 2 dl vitt vin, torrt
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 2 st Schalottenlök(ar) , skalade och mycket finhackade
  • 75 gram rumstempererat smör
  • 500 gram broccoli , dela i buketter och skala och skär stjälken
  • 1.5 dl grädde
  • 1 rumstempererat smör , några matskedar
  • 1 salt och peppar
  • 1 Ev. lite kokvatten att späda med

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.