Tvätta grönsakernaoch skär i ganska stora bitar. Mixa ihop crèmen och stek biffarna i smör. Blanda grönsakerna i en ugnsform tillsammans med olivolja, vinäger, kryddor och honung
Busenkelt middagstips för stressade vardagar. Många såg säkert Tina Nordströms program när hon gjorde just denna rätt och flera med mig blev säkert sugna på att testa, men det kräver si
Tomater och sparris fräser jag på efter att köttet har fått fin stekyta och sedan får vila lite i folie, det behövs bara ett par minuter för att få dem klara
Eftersom köttet bara steks snabbt för att få lite färg innan det åker in i ugnen så blir det saftigt och gott när det får lagas färdigt i den gräddiga ostsåsen
Lägg i köttetoch marinaden i påsen och knåda runt allt ordentligt, förslut påsen. Ofta så tar grönsaker längre tid än kött på grillen så lägg på dom först
Skär grönsaker i lämpliga bitar för att kunna träs upp på spett och grillasSkär löken i mindre bitar och lägg i ett foliepaket med smöretPutsa din rostasfiléBlanda ihop dressingen och blanda ordentligt så att den inte är skiktad - smaka av och fyll ev
Vill man förenkla ännu mer så använder man färdigt kebabkött eller lövbiff. Blogger/blogspot har haft problem och man har inte kunnat göra nya inlägg eller kommentera men att ett inlägg har försvunnit var det värsta
Jag gillar salt kött så därför låter jag min ligga och dra över natten. Ett salt, mört kallskuret kött serverat på buffé, exotisk planka eller till varm, krämig potatisgratäng… Det är så förbenat gott alltså
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.