Lägg den djupfrysta fisken i en kastrull. Lägg fisken ovanpå. Tillsätt matfett och fiskbuljong. Häll stuvningen över fisken och strö över riven ost och ströbröd
4 torskrygg filéer 1 paket bacon1 paket fetaost3 msk pestoSaltSvartpeppar Körsbärstomater på kvist 1 kg potatis1 dl mjölk1 äggSaltPepparLägg fisken i en ugnsform, stryk pesto på varje bit, smula sönder fetaosten och lägg på fisken, salta och peppra. Spritsa moset runt fisken och ställ in i 200 grader i ca 20-25 minuter till potatistopparna fått lite färg
Lägg fisken ovanpå och krydda den lätt med salt och peppar. Lägg tomat och lök ovanpå fisken. Låt fisken halvtina och skär den i ca 1 cm tjocka skivor. Stek fisken mitt i ugnen 15-20 minuter eller tills den är vit och ogenomskinlig
Lättlagad asiatisk fisk. Ibland kan just torsk vara lite svår att få till smaken på, det smakar liksom lätt mycket fisk om man inte får till kryddningen
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Mitt bästa recept på kall sås till fisk. Servera till någon god fiskrätt och potatis. ) framtestad till perfektion enligt mig med många underbara smaker ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.