Tonfisk i en god currysås. Servera med pasta eller ris och en god sallad bredvid. Inte bara för att den är så himla enkel att laga utan för alla goda smaker den bjuder på
Riktigt inspirerande föreläsare och jag kom därifrån med inte bara nya tankebanor kring beteendeförändringar, hur man föreläser och hur vi ser på mat, utan även nya kontakter och eventuellt lite nya spännande projekt i framtiden
Med en morotstzatziki och sallad till blev det precis som jag önskade. Hetta upp olja, jag använde wokpanna och oljan täckte halva bullarna istället för att fylla upp så hela friteras på en gång
Servera tillsammans med ris och/eller bröd, creme fraiche eller turkisk yoghurt. Häll på krossade tomater, tomatpuré, vatten, köttbuljongtärningen och tillsätt sockret och mejram
Forma små rätblock/cylindrar av ris och dutta på wasabi samt täck medtonfiskremsor. Lägg stavar av gurka, tonfisk och strimlor av salladslök utmed majonnäsen
Kan det bli bättre undrar jag när man väl kommit igång med både träning och skola. Tänkte för övrigt tipsa er där ute på en lätt variant av den otroligt goda cesarsalladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.